Over Impaqto

Impaqt maken doen we Samen!

  • Transparante en pro actieve communicatie
  • Online marketing strategie 100% op maat

  • Online marketing ervaring in 40+ branches

Wie wij zijn

Impaqto is een jong, fris en creatief online marketing bureau. Wij krijgen energie van online resultaat boeken. Of het nou gaat om het beter zichtbaar zijn in de Google zoekmachine of het verzorgen van mooie ROI (Return on invest) Google Advertising campagnes, wij gaan de uitdaging graag aan!

Met een enthousiast en zeer ervaren team werken we bij Impaqto aan het online resultaat voor jouw onderneming. Wil je hoger in de zoekresultaten van Google staan of flexibel adverteren binnen de Google zoekmachine? Impaqto regelt het!

Google Certified Professional

Google Analytics Certified Professional

Google Display Ads Certified Professional

Google Ads Shopping Certified Professional

Google Ads Search Certified Professional

Waarom Impaqto?

impaqto_beeldlogo

Je bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Vraag nu een Gratis Adviesgesprek aan!

Online Marketing op Maat

De samenwerking met Impaqto is altijd op maat. Door het uitvoeren van grondige analyses, is ons voorstel tot een samenwerking altijd op maat. De groei van jouw online onderneming is iets wat wij persoonlijk nemen. Met een hecht, klein en informeel team werken we daarom 6 dagen per week aan jouw online resultaat.

In een wereld die steeds verder digitaliseert wordt het als ondernemer steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Tegenwoordig is het bijna ondenkbaar dat een bedrijf niet in zijn online visitekaart investeert. Wat is een visitekaart waard als hij nooit wordt uitgedeeld? Precies! Daarom is het als ondernemer zo belangrijk om te investeren in het online gedeelte van je bedrijf.

Bij Impaqto hebben we de juiste kennis en ervaring in huis om de gewenste bedrijfsdoelstellingen stap voor stap te bereiken. Bij Impaqto kan je rekenen op transparantie en pro activiteit. Onze klanten zijn gewend om te weten waar ze aan toe zijn en ontvangen tijdig advies om in te spelen op kansen die zich voordoen binnen hun markt. Daarnaast staan onze online marketing specialisten altijd klaar om snel te schakelen of om te sparren over bepaalde ontwikkelingen of strategieën.

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Impaqto Expertise

Impaqto heeft zijn waarde op dit vlak al meerdere keren bewezen (cases). Door sterke campagnes op te bouwen hebben we al veel groei op de bezoekersaantallen en de behaalde conversies mogen rapporteren. Dit hebben we vooral te danken aan de kennis die we in huis hebben. Zo kun je bij ons terecht voor de volgende online marketing dienstverleningen:

Meer over ons

Online Marketingbureau Impaqto is volledig thuis in de digitale wereld zonder het menselijke aspect ooit uit het oog te verliezen. Persoonlijk contact met korte lijntjes in combinatie met klanttevredenheid zijn aspecten die bij ons hoog in het vaandel staan. Het contact met Impaqto is altijd laagdrempelig en wordt door veel van onze klanten als prettig ervaren. Onze klanten worden eigenlijk ook niet gezien als klanten maar als samenwerkingspartners.

Máár naast de informele sfeer is het hoofddoel altijd resultaat leveren. Want dat is het mooiste aan ons werk. Energie steken in Online Marketing Activiteiten die daadwerkelijk resultaat opleveren. Maand op maand stijging in organisch websiteverkeer of je Google Ads conversies? Dan ben je bij Impaqto op het juiste adres!

Zijn er bepaalde wensen of doelstellingen die worden verwacht niet haalbaar of realistisch? Wij melden het meteen en brengen in kaart wat wel haalbaar is.

impaqto-meeting

Impaqt maken doen we samen.

Impaqto heeft inmiddels meer dan 550 campagnes opgezet binnen uiteenlopende sectoren. We hebben ervaring met bedrijven die zich richten tot een lokaal of regionaal afzetgebied tot landelijke campagnes. Door het uitvoeren van de juiste analyses en onderzoeken is in elke branche rendement te behalen door Impaqto.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op of laat je gegevens achter!

impaqto-team
Contact met één van onze Specialisten?
Neem direct contact op of laat hier je gegevens achter.