Google Ads Search

Adverteer binnen Google met tekstadvertenties gekoppeld aan de zoekopdrachten vanuit jouw doelgroep!

Wat is Google Ads Search?

Google Ads Search is het online adverteren via Google tekstadvertenties in het Google netwerk. Tijdens een Google Ads Search advertentiecampagne adverteer je gericht op zoekopdrachten. Je advertenties worden vertoond als tekst advertenties die je waarschijnlijk al vaker bovenaan in Google hebt zien staan. Door de juiste zoekwoorden te koppelen aan de advertentie, wordt de advertentie zichtbaar voor het publiek dat belangrijk is voor jouw onderneming. Tot slot betaal je voor elke klik op je advertentie klikkosten aan Google. Door zo gericht mogelijk te adverteren, zouden de meeste klikken de gewenste conversie op moeten leveren.

google-ads-search-impaqto
  • Meer verkeer op de website

  • Meer aanvragen/bestellingen
  • Flexibel adverteren
  • Campagnebeheer door Google Certified Professionals

Waarom Google Ads Search uitbesteden?

Zo simpel als het klinkt is het helaas niet. Je kan een campagne namelijk volledig handmatig, geautomatiseerd of semi-geautomatiseerd beheren. De eerste vraag waar je dan tegen aan loopt is, ”wat is het beste om toe te passen?” Dit is één van de vele vragen die je zal hebben bij het beheren van een Google Ads Search campagne zonder ervaring. Er zijn namelijk nog genoeg knoppen waar je aan kunt draaien om een campagne te optimaliseren.

Meer Websiteverkeer

Zorg voor meer verkeer op de website door advertenties te tonen aan jouw doelgroep.

Traffic

Meer Website Conversies

Door beter zichtbaar te zijn bij relevant publiek, vergroten we je conversiepercentage.

Sales Chart

Aan de slag met Google Ads Search

Wat in ieder geval goed is om te onthouden, is dat er geen gouden succesformule bestaat voor elke Google Ads Search campagne. Binnen elke markt is het gedrag en de doelgroep anders. Het belangrijkste voor het beheren van een Google Ads campagne is het begrijpend kunnen lezen van de data die je campagne verzameld. Door het juist analyseren van de data weet je steeds beter waar je op in moet spelen.

Bij Impaqto begrijpen we heel goed dat jij als ondernemer het liefst druk bent met je core business. Vandaar ontzorgen we je graag van A tot Z bij het opzetten, monitoren, optimaliseren en het laten renderen van je Google Ads Search campagne. Wie wilt er nou niet bovenaan in de Google zoekmachine vertoond worden? Door onze breed uiteenlopende ervaring in verschillende sectoren, is ons plan voor jou altijd op maat!

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Meer weten over Google Ads Search?

Vraag jij jezelf af of Google Ads Search iets is wat jouw onderneming naar het volgend niveau kan pushen? Plan dan meteen een adviesgesprek in met een van onze online marketing adviseurs!

impaqto-grafiek
Contact met één van onze Specialisten?
Neem contact op of stuur ons een bericht!