Zoekmachine optimalisatie

Meer rendement halen uit je website middels Google Zoekmachine Optimalisatie? Dan ben je bij Impaqto op het juiste adres!

Zoekmachine Optimalisatie bij Impaqto

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat het grootste deel van je doelgroep online oriënteert. Zoals ondertussen bij vrijwel iedereen bekend is, komen Google gebruikers vaak niet verder dan de 2de pagina tijdens hun zoekopdracht. Sterker nog, op de 1ste pagina komen te staan is steeds belangrijker aan het worden. Google gebruikers willen namelijk zo snel mogelijk en zonder moeite vinden waar ze naar op zoek zijn.

Onze specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie helpen je hier graag bij. Door onze brede ervaring in diverse branches is er altijd wel een strategie op maat aan te bieden door Impaqto. Bij Impaqto werken we niet met volgens een standaardwerkwijze of standaardpakketten. Door een sterke analyse voor de samenwerking bieden wij altijd maatwerk aan voor de desbetreffende markt. Elke markt vraagt namelijk om een andere benadering. Door samen op voorhand de doelen vast te stellen komen onze specialisten tot de juiste strategie.

  • Verbeterde Google Posities
  • Meer Organisch Verkeer op je Website

  • Meer Conversies via de Website
  • Verbeterde Naamsbekendheid

Wat is zoekmachine optimalisatie nu eigenlijk?

Je hebt er tegenwoordig verschillende benamingen voor. Van zoekmachine optimalisatie tot zoekmachine marketing tot SEO. Alle begrippen komen op hetzelfde neer; ‘De website/webshop optimaliseren naar de richtlijnen van Google om steeds beter te scoren voor de zoekopdrachten die relevant zijn voor jouw business.’ Het doel van zoekmachine marketing is steeds beter positioneren met je website/webshop. Uiteindelijk moet dit tot meer verkeer op je website leiden wat uiteindelijk ook meer conversies moet opleveren.

Meer Organisch Verkeer

Zorg voor meer verkeer op de website zonder advertentiekosten.

Traffic

Meer Website Conversies

Door beter vindbaar te zijn voor het organisch verkeer vergroten we je conversiepercentage.

Sales Chart

Hoe werkt Zoekmachine Optimalisatie?

Tijdens het optimaliseren van je website/webshop richt je je op de zoekopdrachten binnen de Google zoekmachine die interessant voor jouw business zijn. Door een goed marktonderzoek uit te laten voeren, weet je welke zoekopdrachten door jouw doelgroep worden uitgevoerd. Vervolgen speel je hier op in middels de 3 onderstaande pijlers:

Techniek

Optimale website techniek

Techniek

Door je website technisch juist in te richten, verbeter je de klantervaring op de website waardoor de bezoekers langer op je website blijven.

Content

SEO optimaliseren

Content

Door je content op de website in te richten naar de Google richtlijnen vergroot je de kans op Google Top Posities!

Autoriteit

Website populariteit

Autoriteit

Door meer externe links te verzamelen ziet Google dat jouw website vaak wordt aanbevolen en verbeteren je Google posities!

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Meer weten over Zoekmachine Optimalisatie?

Per direct aan de slag met het optimaliseren van je website voor de Google zoekmachine?

Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan om de kansen voor jouw onderneming te ontdekken!

impaqto-specialist
Contact met één van onze Specialisten?
Neem contact op of stuur ons een bericht!