Google mijn Bedrijf

Werken aan je lokale vindbaarheid? Bij Impaqto kennen we alle ins and outs voor het optimaliseren van een Google mijn Bedrijf profiel!

Wat is Google mijn Bedrijf?

Google mijn Bedrijf is een tool van Google die online ondernemers in staat stelt om hun (lokale) online zichtbaarheid te verhogen en hun bedrijfsinformatie te beheren op Google Maps en in de zoekresultaten van Google.

Bedrijven kunnen hun bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website en openingstijden weergeven. Daarnaast ook foto’s en reviews van klanten. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals; berichten plaatsen om klanten te informeren over aanbiedingen, evenementen of andere belangrijke aankondigingen.

En als je dacht dat de functionaliteiten hier ophouden, heb je mis!

Bedrijven kunnen namelijk ook gebruik maken van functionaliteiten zoals online reserveren, afspraken maken of direct producten verkopen. Door gebruik te maken van Google mijn Bedrijf kan een bedrijf zijn online aanwezigheid versterken en makkelijker gevonden worden door potentiële klanten. Tot slot val je ook meer op wanneer jouw bedrijfsprofiel bij een zoekopdracht vertoond wordt!

  • Verbeterde Online Vindbaarheid
  • Meer Organisch Verkeer op je Website

  • Werken met Google Posts
  • Een Opvallende Google Visitekaart

Werken met Google Posts

Een Google post is een bericht dat kan worden gepost op de Google Mijn Bedrijf-pagina van een bedrijf. Dit bericht kan zowel tekst als afbeeldingen bevatten en is zichtbaar voor mensen die naar het bedrijf zoeken op Google.

Het doel van een Google post is om informatie te delen met de doelgroep en om de zichtbaarheid van het bedrijf op Google te vergroten. Google posts kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om aanbiedingen te delen, evenementen te promoten of nieuws te publiceren.

Makkelijk communiceren binnen de Google zoekmachine met jouw doelgroep? Onze Google mijn Bedrijf specialisten verzorgen graag met de afgesproken frequentie je Google posts!

Verbeterde Lokale Vindbaarheid

Zorg voor meer verkeer op de website zonder advertentiekosten.

Traffic

Meer Website Conversies

Door beter vindbaar te zijn voor het organisch verkeer vergroten we je conversiepercentage.

Sales Chart

Aan de slag met Google mijn Bedrijf!

Veel Google mijn Bedrijf profielen lijken optimaal ingesteld te zijn. Echter zijn er ook nog instellingen beschikbaar die onbekend zijn voor veel gebruikers. Denk hierbij aan het instellen van je servicegebied, een sterke beschrijving van je bedrijf of het toevoegen van de services die je aanbiedt. Daarnaast zijn er nog een aantal instellingen die je bedrijfsprofiel net wat sterker maken.

Wil jij je Google mijn Bedrijf profiel volledig geoptimaliseerd hebben? Vraag direct een offerte op!

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Meer weten over Google mijn Bedrijf Optimalisatie?

Per direct aan de slag met het optimaliseren van jouw Google Bedrijfsprofiel?

Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan om de kansen voor jouw onderneming te ontdekken!

impaqto-specialist
Contact met één van onze Specialisten?
Neem contact op of stuur ons een bericht!