Google Analytics 4

Datagericht te werk gaan? Wij zorgen dat de belangrijkste zaken op je website gemeten worden!

Wat is Google Analytics 4?

Google Analytics is de tool van Google die door bijna iedereen gebruikt wordt om de website te meten. Door het meten van de websitebezoekers en verkeersbronnen, kan  je waardevolle data verzamelen voor de website van jouw onderneming. De metingen kunnen namelijk inzichtelijk maken waar jouw kansen liggen. Door te meten, kan je weten.

Google heeft al enige tijd Google Analytics 4 uitgerold. Dit is een update van het bestaande Google Analytics Universal programma. Door deze update komen alle Google Universal accounts in 2023 te vervallen. Om te zorgen dat je geen data misloopt moet je dus overstappen naar Google Analytics 4. Dit bleek zelfs voor ons, marketeers, een stap die om flink wat uitzoekwerk vroeg.

Websitebezoekers

Waar komen je bezoekers vandaan en wat doen ze op de website?

Traffic

Conversies

Via welke weg worden de conversies behaald en wat zijn de laatste ontwikkelingen hierin?

Sales Chart

Aan de slag met Google Analytics 4!

Om de juiste strategie te ontwikkelen, is het belangrijk om te weten wat er speelt op de website en vooral ook binnen de markt. Het meten van traffic op je website is daarom ook erg belangrijk. Vooral wanneer je besluit te willen werken aan de online positionering van jouw onderneming.

Met trots kunnen we zeggen dat we bij Impaqto al op de hoogte zijn van alle ins and outs van Google Analytics 4. Wij laten de overstap van Google Analytics Universal naar Google Analytics 4 vlekkeloos verlopen. Het zou namelijk zonde zijn als er belangrijke en bruikbare data verloren gaat!

Na het instellen van de juiste metingen op de website, stellen we graag een live rapportage in via Google Datastudio. Via deze rapportage weet je snel hoe de belangrijkste resultaten op de website zich ontwikkelen. Daarnaast verzamel je nog veel meer interessante data om de juiste strategie te ontwikkelen binnen jouw online markt. Dit regelt Impaqto!

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Wat kan je van onze GA4 dienst verwachten?

Ben je niet helemaal thuis in de online mogelijkheden van jouw onderneming? Laat je website meten en ontvang op basis van data en tools een adviesrapport. Met dit adviesrapport wordt in kaart gebracht waar de kansen liggen voor jouw onderneming in de Google zoekmachine en op social media.

Maar wat zeggen die cijfers die voort komen uit de metingen? En hoe trek ik de juiste concluVsie bij het zien van de resultaten vanuit de metingen? Geen zorgen! Door het uitvoeren van de juiste metingen voorzien we je van het juiste advies!

Door het monitoren van de lopende SEO/SEA/Social media campagnes, trekken we de juiste conclusies om uiteindelijk tot de juiste strategie te komen. Naast het onderzoeken en adviseren, voeren we natuurlijk ook uit. Wij nemen het werk graag jou uit handen en ontzorgen je van A tot Z bij het opzetten van de juiste online marketing strategieën voor jouw onderneming!

impaqto-ga4

Meer weten over Google Analytics 4?

Twijfel je aan wat online marketing voor jouw onderneming kan beteken? Laat dan op zijn minst je website meten met ontvangst van een adviesrapport aan de hand van de gemeten data. Op die manier kan Impaqto visueel maken wat online marketing voor jou kan betekenen!

Plan direct een adviesgesprek in voor jouw online marketing plan op maat!

Contact met één van onze Specialisten?
Neem contact op of stuur ons een bericht!