Conversie optimalisatie

Verhoog het aantal conversies (bestellingen/aanvragen) op de website door data driven conversie optimalisatie!

Wat is Conversie Optimalisatie?

Het komt je vast wel bekend voor. Er is genoeg verkeer op de website terwijl de conversies uitblijven. Het is dan belangrijk om de website inrichting eens goed te bekijken. Gebruikersgemak zal hier een grote rol in spelen. Maar ook het aanbieden van de mogelijkheid om over te gaan tot conversie, op de juiste plaats op je website. Denk hierbij aan het juist positioneren van je call-to-actions.

Conversie optimalisatie is het traject waarbij je de website optimaliseert aan de hand van data om de conversieratio te verhogen. Deze data kan op verschillende manieren verzameld worden. Bij Impaqto maken we gebruik van heatmaps en A/B tests.

Beschik jij over een juiste SEO of SEA strategie maar blijven dehttp://online-mark conversies uit? Dan is een conversie optimalisatie traject dé oplossing. Onze online marketing specialisten helpen hier graag bij!

conversie-optimalisatie-heatmap

Meer Organisch Verkeer

Zorg voor meer verkeer op de website zonder advertentiekosten.

Traffic

Meer Website Conversies

Door beter vindbaar te zijn voor het organisch verkeer vergroten we je conversiepercentage.

Sales Chart

Wat kan je verwachten van Conversie Optimalisatie?

Tijdens een conversie optimalisatie traject doorlopen we verschillende stappen om uiteindelijk de conversie aantallen op de website te verhogen. Hieronder lichten we de stappen die we doorlopen kort toe:

Fase 1

Inventarisatie & Expertise advies fase

Fase 1

In deze fase bekijken we de website of webshop om te achterhalen of er vanuit onze expertise al aanbevelingen gedaan kunnen worden voor aanpassingen op de website.

Fase 2

Meet fase

Content

In deze fase zetten we naast onze expertise ook onze tools in om de juiste metingen op de website uit te kunnen voeren. Zo zetten we o.a. heatmaps in en meten we het scroll-/klikgedrag.

Fase 3

Conclusie + Adviesrapport fase

Fase 3

In deze fase hebben we een x-aantal maanden de website gemeten. Daarnaast hebben we de data volledige geanalyseerd om een juist adviesrapport op te kunnen maken.

Waarom Conversie Optimalisatie?

Meer resultaat halen uit het verkeer dat op de website komt. Daar streven we naar als we inzetten op conversie optimalisatie. Je moet je voorstellen dat je betaald voor de bezoekers op je website door inzet van Google Advertising. De bezoekers gaan vervolgens niet over tot conversies. De kosten lopen dan snel op zonder er wat voor terug te verdienen. Voor 9 van de 10 gevallen met dit scenario is een conversie optimalisatie traject dé oplossing. Onze online marketing specialisten helpen hier graag bij!

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Meer weten over Conversie Optimalisatie?

Per direct aan de slag met het optimaliseren van je website om de conversie aantallen te verhogen?

Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan om de kansen voor jouw onderneming te ontdekken!

impaqto-conversie
Contact met één van onze Specialisten?
Neem contact op of stuur ons een bericht!