Google Ads Performance Max

Vanaf nu al je potentiële klanten bereiken? Met Google Ads Performance Max adverteer je met één campagne op alle Google netwerken!

Wat is Google Ads Performance Max?

Google beschikt over verschillende soorten campagnetype in het advertentieprogramma Google Ads. Zie hieronder een x-aantal voorbeelden van verschillende campagnetypen:

Binnen elk campagnetype zijn er ook weer advertentie varianten die je kunt inzetten. Performance Max is in 2022 door Google uitgerold. Dit werkt bijna hetzelfde als een Slimme Shopping campagne. Net als een Slimme Shopping campagne is een Performance Max campagne bijna volledig geautomatiseerd.

Met keuze voor deze campagnetype, zet je met één campagne in op alle beschikbare advertentiekanalen. Je adverteert met één advertentie in het Search, Shopping, Display, YouTube, Gmail, Google Maps en Discover netwerk. Door de informatie die je zelf toevoegt aan je advertenties en de data gedreven technologie die Performance Max bevat, wordt je advertentie vertoond aan de juiste doelgroep.

Meer Websiteverkeer

Zorg voor meer verkeer op de website door advertenties te tonen aan jouw doelgroep.

Traffic

Meer Website Conversies

Door beter zichtbaar te zijn bij relevant publiek, vergroten we je conversiepercentage.

Sales Chart

Voor wie is Google Ads Performance Max interessant?

Google Ads Performance Max is vooral interessant voor ondernemingen met een webshop. Net als bij Google Ads Shopping kan je je producten gemakkelijk en snel koppelen aan de advertenties. Wanneer er relevante zoekopdrachten plaatsvinden waarbij het interessant is om jouw producten te vertonen, is je advertentie zichtbaar. De positie waarop je zichtbaar bent, hangt af van de concurrentie. Om beter te positioneren dan de concurrentie is de advertentiekwaliteit, het budget en de relevantie van de landingspagina erg belangrijk.

Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van alle ins and outs die komen kijken bij het opzetten van een Performance Max campagne. Wil je weten wat Google Ads voor jouw onderneming kan betekenen? Plan dan direct een gratis adviesgesprek met een van de specialisten van Impaqto!

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Wil jij weten waar de kansen liggen voor jouw onderneming?

In het advertentieprogramma Google Ads heb je verschillende campagnetype. Bij Impaqto hebben we voor elk campagnetype een eigen specialist in huis. Elk campagnetype vraagt namelijk om een andere benadering en andere kennis.

Graag aan de slag met Google Ads? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

impaqto-sea-specialist
Contact met één van onze Specialisten?
Neem contact op of stuur ons een bericht!