SEO

Meer rendement halen uit je website middels Google Zoekmachine Optimalisatie? Ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming!

Zoekmachine optimalisatie

Meer websiteverkeer en conversies door organische Google top posities

Linkbuilding

Meer autoriteit (populariteit) binnen de Google zoekmachine voor verbeterde Google posities

Conversie optimalisatie

Meer conversies door data-gestuurde conversie optimalisaties

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. In het Nederlands spreken we dan over zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is het genereren van meer verkeer richting je website of webshop. Door steeds beter te positioneren in de organische zoekresultaten van Google probeer je dit doel te bereiken.

Om goed te gaan positioneren op relevante organische zoekresultaten is er wel eerst werk aan de winkel. Je moet je website/webshop namelijk wel optimaliseren door in te spelen op relevante zoekopdrachten. Dit doe je door content aan je website toe te voegen waarmee je inspeelt op interessante zoekopdrachten binnen Google.

De content moet wel aan enorm veel richtlijnen voldoen om door Google herkend te worden als informatie voor de zoekopdracht waar je op in wilt spelen. Ben je niet bekend met deze richtlijnen? Onze SEO specialist kent alle ins and outs!

Meer Websiteverkeer

Zorg voor een groei in het aantal websitebezoekers door een steeds betere positionering in de Google zoekmachine.

Traffic

Meer Bestellingen/Aanvragen

Verhoog je conversiepercentage door steeds meer verkeer vanuit jouw doelgroep naar de website toe te trekken.

Sales Chart

Meer organisch vekeer, minder advertentiekosten

Tegenwoordig is het als onderneming steeds belangrijker om goed zichtbaar te zijn binnen je online markt. Mocht je als bedrijf zijnde niet inspelen op de doelgroepen die online oriënteren naar jouw producten/diensten, loop je een hoop omzet mis.

Door de juiste SEO strategie in te zetten, zal je snel verschil merken in je websiteresultaten. Ook zal je snel een verschil merken in je advertentie uitgaven. Door organisch (niet betaald) sterk te positioneren in Google, hoef je steeds minder te adverteren.

Onze SEO specialist helpt je graag bij het neerzetten van deze juiste SEO strategie. Wij laten je graag inzien wat voor effect het kan hebben als je op de belangrijkste zoektermen binnen je markt in de top 3 weet te scoren!

#1

Samen Doelen Behalen

Transparantie in de haalbaarheid van de gestelde doelen.

100%

Samen Groeien

Aantoonbare groei in het eerste jaar van onze samenwerking.

5 sterren

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn tevreden over de communicatie en resultaten.

Ranken in de Google zoekmachine

Het algoritme van de Google zoekmachine wordt steeds slimmer. Dit zorgt er voor dat er steeds meer zaken zijn waar je rekening mee moet houden om goed te ranken binnen de Google zoekmachine.

Bij Impaqto zijn we altijd op de hoogte van de laatste Google updates. Door snel in te spelen op deze ontwikkelingen zijn wij de concurrentie vaak een stap voor. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij zeer succesvolle SEO/SEA/Social campagnes draaien.

Onze Online Marketing Specialisten begrijpen goed dat jij je liever bezig houdt met je corebusiness. Neem daarom direct contact op met één van onze specialisten en wij zorgen voor een strategie op maat gemaakt voor jouw branche!

  • Linkbuilding

  • Zoekmachine Optimalisatie
  • Conversie Optimalisatie

  • Google mijn Bedrijf
  • 100% Bedrijfsgroei

Contact met één van onze Specialisten?
Neem direct telefonisch contact op of laat hier een bericht achter!

Neem contact op met onze SEO Specialisten!

Wil jij ook beter vindbaar zijn en meer verkeer op je website? Vertel ons je doelen en wij presenteren graag een Online Marketing Strategie op maat!

Neem vandaag nog contact op met één van onze SEO specialisten en ontvang vrijblijvend advies.

impaqto-specialist